Et BlockShow-panel deler indsigt i fremtiden for crypto-adoption fra Millennials perspektiv.

Millennials, en generation belejret af studerendes gæld, lav løn og mangel på besparelser, kan omskrive deres økonomiske fortællinger ved hjælp af Bitcoin (BTC) og kryptokurrency ifølge en paneldiskussion på dette års BlockShow-topmøde i Singapore.

Det var den centrale afhentning fra panelet „Millennial investeringstendenser – ny bølge af personlig finansiering“ med Aya Kantorovich fra FalconX, Zac Prince fra BlockFi og Grayscales Michael Sonnenshein. Panelet dykkede ned i Millennials indflydelse på fremtiden for digitale aktiver.

Under diskussionen identificerede Prince tre store Bitcoin-adoptionstendenser, der er uløseligt forbundet med Millennials og yngre investorer:

Den igangværende formueoverførsel fra Baby Boomers til de unge via arv, væksten af ​​alternative aktiver og skiftende præference for alt digitalt.

Alternative aktiver under forvaltning toppede $ 10 billioner globalt i juni, en stigning på mere end 55% fra 2013, ifølge dataudbyderen Preqin. Selvom meget af dette skift er sket på institutionelt niveau, vil Millennials spille en stadig vigtigere rolle på dette marked.

Prince sagde, at han forventer, at krypto „vokser som en del af den alternative spand.“

„Crypto-investerede Millennials er en sindssygt værdifuld gruppe […] Dette er mennesker, der var foran denne tendens.“

Efter Prince’s opfattelse er det kun et spørgsmål om tid, før flere finansielle institutioner opretter ramper til at betjene disse demografier.

„Det er virkelig et spørgsmål om tilgængelighed,“ tilføjede Aya Kantorovich, chef for institutionel dækning i FalconX. Selvom Kantorovich var mindre bullish på de nuværende tusindårige tendenser, sagde hun, at hendes firma har set en stor tilstrømning af detailorienterede aggregatorer og betalingsudbydere, der „har brug for god likviditet“, hvilket er en klar indikator for voksende adoption på forbrugerniveau.

Michael Sonnenshein, administrerende direktør i Grayscale, identificerede også et vigtigt skift i, hvordan folk, især yngre generationer, ser krypto-diversificering.

Selvom mange mener, at diversificering til krypto er en vigtig beslutning, vokser diversificering inden for krypto også i betydning, sagde han. Investorer begynder at se ud over Bitcoin og på andre aktiver med „udholdenhed“, såsom Ethereum (ETH) og Litecoin (LTC).

Sonnenshein talte om væksten af ​​“Ethereum først eller i nogle tilfælde kun Ethereum-investorer“, en indsigt, som han også delte med Bloomberg i sidste uge.